Varför måste jag ange mitt personnummer?

Varför behövs mitt personnummer?

Kommentarer

• Anledningen till varför du måste ange personnummer är för att varje abonnemang är personligt och inte kan ges bort till någon annan. Tjänsten fungerar inte för utländska kunder då tjänsten ännu ej är tillgänglig i utlandet.

För att kunna använda Bokus Play måste du registrera dig och skapa ett användarkonto. För att registrera ett användarkonto måste du ha en giltig e-postadress, svenskt personnummer, kontokort och ange ett lösenord.