Fraktalternativ

Vilka fraktalternativ finns det att välja mellan?

Kommentarer

• Snabbfrakt
    Snabbfrakt tar 1-2 vardagar att nå dig från den dagen det skickats och kostar 25kr.
    Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen redan nästkommande vardag. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket levereras direkt till ett ombud nästkommande vardag. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.

Frakt & fri frakt
    Övrig frakt tar upp till 4 vardagar. Den kostar 19kr för beställningar upp till 159kr, och är fri vid beställningar över 159kr.

Mindre försändelser, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen inom 4 vardagar. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större försändelser levereras direkt till ombud inom 4 vardagar. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid.

_____________________________________________________________

Val av transportör
    Valt fraktalternativ, samt vikt och storlek på försändelsen, bestämmer vilken av våra transportörer som kommer att leverera dina böcker. Detta styrs först vid packningen av din beställning, då vikt och mått på försändelsen fastställs.
    • Små paket, som förväntas gå ner i din brevlåda skickas med PostNord (vid snabbfrakt) eller Citymail (vid fri frakt).
    • Citymails viktgräns är 3 kg. Om paketet väger över 3 kg skickas det direkt med Schenker.
    • Om ett litet paket trots allt inte går ner i din brevlåda kommer transportören att sända det vidare till sitt ombud.
      Du kan i dagsläget inte välja vilket ombud dessa paket går till, utan får en avisering om att hämta paketet hos anvisat ombud

• Större paket skickas med Schenker. Dessa går direkt till ombud. I detta fall har du möjlighet att, utifrån erbjudna alternativ i kassan, själv välja vilket Schenkerombud du önskar hämta din försändelse hos.

Så snart din beställning är skickad kommer du att få ett mejl av oss, där du finner mer information om leveransen.