Vilka fraktalternativ finns det?

Vilka fraktalternativ finns det att välja mellan?

Kommentarer

• Snabb frakt
    Snabb frakt tar 1-2 vardagar att nå dig från den dagen det skickats och kostar 25kr.
    Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen redan nästkommande vardag. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket levereras direkt till ett ombud nästkommande vardag. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.

Fri frakt
    Fri frakt tar upp till 4 vardagar och kostar 0kr vid beställning om 150kr eller över. Vid en beställning av värde 149kr eller mindre kostar frakt 19kr. Obs! Är du Bokus Play-abonnent, så har du alltid fri frakt.

Mindre försändelser, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen inom 4 vardagar. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större försändelser levereras direkt till ombud inom 4 vardagar. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid.

_____________________________________________________________

Val av transportör
    Vikt och storlek på försändelsen bestämmer vilken av våra transportörer som kommer att leverera dina böcker. Detta styrs först vid packningen av din beställning, då vikt och mått på försändelsen fastställs.

Små paket, som förväntas gå ner i din brevlåda skickas med PostNord (vid snabbfrakt) eller Citymail (vid fri frakt). Går paketet trots allt inte ner i din brevlåda kommer transportören att sända det vidare till sitt ombud. Du kan i dagsläget inte välja vilket ombud dessa paket går till, utan får en avisering om att hämta paketet hos anvisat ombud

Större paket skickas med Schenker. Dessa går direkt till ett ombud. I detta fall har du möjlighet att själv välja vilket Schenkerombud du önskar hämta din försändelse hos. Detta gör du i kassan.