Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vilka fraktalternativ finns det?

Vilka fraktalternativ finns det att välja mellan?

Kommentarer

 • Snabb frakt tar 1-2 vardagar att nå dig från den dagen det skickats och kostar 25 kr.
  Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen redan nästkommande vardag. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

  Större paket levereras direkt till ett ombud nästkommande vardag. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

  Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.


  Fri frakt tar upp till 4 vardagar och kostar 0 kr vid beställning om 150 kr eller över. Vid en beställning av värde 149 kr eller mindre kostar frakt 19 kr. Obs! Är du Bokus Play-abonnent, så har du alltid fri frakt.

  Mindre försändelser, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen inom 4 vardagar. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

  Större försändelser levereras direkt till ett ombud inom 4 vardagar. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

  Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid.  Tillbaka till Bokus

  Bokus Kundservice
 • Märkligt, först står det att jag ska hämta paketet hos hos ett ombud (Schenker) men nu får jag besked att det kommer via PostNord?
 • Vikt och storlek på försändelsen bestämmer vilken av våra transportörer som kommer att leverera dina böcker. Detta styrs först vid packningen av din beställning, då vikt och mått på försändelsen fastställs.

  Små paket, som förväntas gå ner i din brevlåda skickas med PostNord (vid snabbfrakt) eller Citymail (vid fri frakt). Går paketet trots allt inte ner i din brevlåda kommer transportören att sända det vidare till sitt ombud. Du kan i dagsläget inte välja vilket ombud dessa paket går till, utan får en avisering om att hämta paketet hos anvisat ombud

  Större paket skickas med Schenker. Dessa går direkt till ett ombud. I detta fall har du möjlighet att själv välja vilket Schenkerombud du önskar hämta din försändelse hos. Detta gör du i kassan.


  Bokus Kundservice
 • Hej! Det står att det ska ta 11-20 dagar +3 dagar i frakt. Har ni verkligen en handläggningstid på 11-20 dagar?? Ska man behöva beställa böcker en månad innan kursstart, det är ju inte rimligt. Står inget om att någon av bökerna är restade
 • Informationen 11-20 dagar innebär att detta är en bok som behöver beställas från en leverantör. I detta fall rör det sig om en leverantör som behöver lång tid för att finna och frakta boken till vårt lager.

  Så snart boken inkommer till vårt lager skickas den till dig!
  Väljer du fri frakt tar detta mellan 1-4 vardagar.
  Bokus Kundservice
 • Fraktmetod och priser till Tokyo, Japan?
  Anders R.
 • Vilken fraktmetod samt vad priset blir beror på vikt och storlek på beställningen. När du lagt samtliga böcker i varukorgen och gått vidare till kassan så kommer priset att framgå. Observera att priset som anges i kassan är ett ca-pris som räknas om när din beställning packas, detta innebär att priset kan bli lägre men inte högre.
  Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.