Vilka fraktalternativ finns det?

Vilka fraktalternativ finns det att välja mellan?

Kommentarer

• Snabb frakt tar 1-2 vardagar att nå dig från den dagen det skickats och kostar 25 kr.
    Mindre paket, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen redan nästkommande vardag. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större paket levereras direkt till ett ombud nästkommande vardag. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid. Vanligen sker utdelningen här inom 3 vardagar.

Fri frakt tar upp till 3 vardagar och kostar 0 kr vid beställning på 100 kr eller över. Vid en beställning av värde 99 kr eller mindre kostar frakt 15 kr.

Mindre försändelser, som förväntas gå ner i din brevlåda, levereras vanligen inom 3 vardagar. Om paketet inte går att dela ut lämnas det till ett ombud och du får en avisering med information om var du kan hämta det.

Större försändelser levereras direkt till ett ombud inom 3 vardagar. Du får en avisering med information om var du kan hämta ditt paket.

Obs! Till vissa orter (postnummerområde 62 samt 89-98) och skärgårdsområden tar leveransen längre tid.

Tillbaka till Bokus​​​

Bokus Kundservice
  • Märkligt, först står det att jag ska hämta paketet hos hos ett ombud (Schenker) men nu får jag besked att det kommer via PostNord?
    Anders
  • Vikt och storlek på försändelsen bestämmer vilken av våra transportörer som kommer att leverera dina böcker. Detta styrs först vid packningen av din beställning, då vikt och mått på försändelsen fastställs.

Små paket, som förväntas gå ner i din brevlåda skickas med PostNord (vid snabbfrakt) eller Bring (vid fri frakt). Går paketet trots allt inte ner i din brevlåda kommer transportören att sända det vidare till sitt ombud. Du kan i dagsläget inte välja vilket ombud dessa paket går till, utan får en avisering om att hämta paketet hos anvisat ombud

Större paket skickas med Schenker. Dessa går direkt till ett ombud. I detta fall har du möjlighet att själv välja vilket Schenkerombud du önskar hämta din försändelse hos. Detta gör du i kassan.