Vilka funktioner finns i Ditoapplikationen?

Kan jag ändra storlek på texten eller ändra någon annan funktion?

När du läser en bok kan du se innehållsförteckning, du har möjlighet att snabbt bläddra framåt och bakåt i boken och även ändra textstorlek och ljusstyrka.

Du gör så här: När du har framme texten i en bok, tryck lite lätt mitt på skärmen så kommer ikoner fram högst upp till höger och vänster och även längst ner. När du trycker på ikonerna kan du göra önskade förändringar.

På ljudböcker kan du även dela upp i kapitel genom att trycka på kategoriväljaren inne i boken längst upp till vänster. Här kan du även se hur långt kapitel är.