Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vilka ljudböcker har jag köpt?

Hej,

Jag har använt Dito.se flera år med samma inloggningsuppgifter som jag nu har hos Bokus. Hur ser jag vilka ljudböcker jag har köpt under mina år som kund?

Mvh
Petter
Petter Elfström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Vilka böcker man har köpt ska framgå på "Mina sidor". När man loggat in så klickar man på "Digital bokhylla" och då kommer samtliga nedladdningsbara köp att synas i en lista.
    Bokus Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.